90’ların Efsane Filmi “Ghost” Yeniden Çekiliyor

90’ların Efsane Filmi “Ghost” Yeniden Çekiliyor

90'lı yılların efsane filmi "Ghost" yeniden çekiliyor. Başrol oyuncusu Demi Moore, projeyle ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.

Patrick Swayze ve Demi Moore’un başrollerini paylaştığı "Ghost" filmi, tekrar çekilmek üzere gündemde. Yeni versiyonda başrolü Channing Tatum üstlenecek. Filmin yeniden çekileceği haberinin ardından Demi Moore'dan merak uyandıran bir açıklama geldi.

Bir Efsanenin Yeniden Doğuşu

Patrick Swayze ve Demi Moore’un başrolde olduğu, Sam ve Molly adlı iki aşığın hikayesini anlatan "Ghost", 90'lı yılların en unutulmaz filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Filmin konusu, bir soygun sırasında Sam'in öldürülmesi ve ardından sevgilisi Molly ile iletişim kurmak için hayalet olarak geri dönmesini içeriyor.

Moore’dan Dikkat Çeken Yorum

NTV’nin haberine göre, 1990 yapımı ve büyük bir gişe başarısı yakalayan "Ghost", yıllar sonra yeniden beyaz perdeye dönüyor. Başrolü Channing Tatum’ın üstleneceği bu yeni projeyle ilgili olarak Demi Moore, Entertainment Weekly’ye konuştu. Moore, “Her hikaye bir şekilde zaten anlatılmıştır. Harika olan şey, olayların farklı şekillerde yeniden yorumlanabilmesidir. Bence bazı filmler vardır ki dokunulmadan bırakılmaları daha iyidir ve bazen bu yeniden yorumlamada harika sürprizler ortaya çıkar” dedi.

İki Dalda Oscar Kazanmıştı

"Ghost" filmi, En İyi Film, En İyi Kurgu, En İyi Müzik, En İyi Orijinal Film Müziği, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo dahil olmak üzere 5 dalda Oscar’a aday gösterilmişti. Film, Whoopi Goldberg’e ve senarist Bruce Joel Rubin’e Akademi Ödülü kazandırmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.