Ahid Yeni Kadın Kolları Başkanını Seçti

Ahid Yeni Kadın Kolları Başkanını Seçti

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği'nin (AHİD) Kadın Kolları Başkanı seçimi Dernek Genel Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği'nin (AHİD) Kadın Kolları Başkanı seçimi Dernek Genel Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurula tek liste halinde giren Nesrin Kanar, oyların tamamını alarak AHİD'in yeni kadın kolları başkanı seçildi.

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, kadının toplumdaki yerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Son 13 yıldır ilk defa kadın Türkiye'deki siyasetin içinde yerini aldı. Daha önce mutlaka Cumhuriyet'in getirdiği ve kazanımlar içerisinde kadınlardan hep övgüyle bahsettik. Ancak kadına gerçekten değer veren bir siyaset anlayışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete girişiyle beraber algılamaya ve görmeye başladık" dedi.

"AHİD bizimle yeni bir döneme girdi diyen" Yaman, "Bu yeni dönemde AHİD Ankara'mızda adından söz ettiren kuruluş haline geldi. Ben inanıyorum ki siz değerli kadınlarımızla daha da iyi yerlere geleceğiz. Biz AHİD olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını yapan büyük bir aileyiz. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte yol aldığımız, güzel çalışmalara imza attığımız Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Kanar'ı tebrik ediyor, yeni dönemde görev alacak olan arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.