Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’den Agc’ye Veda Ziyareti

Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’den Agc’ye Veda Ziyareti

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, veda ziyaretleri kapsamında Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, veda ziyaretleri kapsamında Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Böğürcü'nün yerine bu göreve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli Tayfun Tufan Zelzele'nin getirileceği öğrenildi.

Yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'ye Aydın'daki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener emeklilik hayatı için güzel temennilerde bulundu. Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ise, "Aydın beni yormadı. Huzurlu bir kentte görev yaptığım için çok mutluyum" dedi.

Aydın'ın yeni İl Emniyet Müdürü Tufan Zelzele

Aydın Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunan İl Emniyet Müdürü Böğürcü, 6 Ekim'de görevini bırakacağını ve kendisinin emekli olduğunda yerinin Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görevli Tayfun Tufan Zelzele alacağı bilgisini verdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.