Başkan Çetin’den Sünnet Çocuklarına Bisiklet Hediyesi

Başkan Çetin’den Sünnet Çocuklarına Bisiklet Hediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016'da sünnet ettirilen çocuklardan Pursaklar'da ikamet edenleri Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ziyaret...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016'da sünnet ettirilen çocuklardan Pursaklar'da ikamet edenleri Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ziyaret etti. Uygulamadan memnun kalan ilçe sakinleri ise "Her zaman yanımızda olan bir Başkanımız var, çok şanslıyız" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in her yıl geleneksel hale getirdiği sünnet ziyaretlerine bu yıl da devam ediyor. İlçede sünnet olan 250'nin üzerindeki çocuğu evlerinde tek tek ziyaret eden Çetin, Tebessüm Çarşısı aracılığıyla sünnet olan çocuklara bisiklet hediye ediyor. Ev ziyaretlerinde diğer çocukları da unutmayan Başkan Selçuk Çetin, evdeki diğer çocuklara yaş ve cinsiyetlerine göre hediye vererek sevindiriyor. Sünnet ziyaretleriyle 250'nin üzerindeki evi tek tek ziyaret edecek olan Selçuk Çetin, apartman sakinleriyle de görüşerek talepleri dinliyor, çözüm önerileri sunuyor. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini de anlatan Başkan, "16 Nisan'da Pursaklar güçlü bir şekilde evet diyecek" ifadelerini kullandı.

Tebessüm Çarşısı aracılılığıyla aynı zamanda mobilya, beyaz eşya, tekerlekli sandalye, gıda, kıyafet ihtiyacı olanların tespiti yapılarak kendilerine bunlar sağlanıyor. Sünnet ziyaretlerini değerlendiren Çetin, hemşehrilerinin kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyetini belirterek şunları söyledi: "Geçen yıl sünnet ziyaretlerimiz yarım kalmıştı. Bu sene tekrar ziyaretlere başladık. Büyükşehir Belediyemiz tarafından sünnet ettirilen çocuklarımızın hepsi kayıtlı, hiçbirini unutmadık. Programlar dahilinde hepsini ziyaret edip bisikletlerini hediye edeceğiz. Hemşehrilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi de çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden herkesi tebessüm ettirmek bizim için en güzel hizmettir."

Başkan Çetin’den Sünnet Çocuklarına Bisiklet Hediyesi

Başkan Çetin’den Sünnet Çocuklarına Bisiklet Hediyesi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.