Başkan Gökçek’ten Ankaragücü’ne Destek Konusunda Chp’li Belediye Başkanına Tepki

Başkan Gökçek’ten Ankaragücü’ne Destek Konusunda Chp’li Belediye Başkanına Tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'ne 2 milyon TL yardım yapılması için AK Partili Meclis üyelerinin Yenimahalle Belediye...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'ne 2 milyon TL yardım yapılması için AK Partili Meclis üyelerinin Yenimahalle Belediye Meclisinde verdiği önergenin gündeme alınmadan reddedilmesine tepki gösterdi.

Yenimahalle Belediyesinde AK Partili üyelerin Ankaragücü'ne yardım önergesinin gündeme alınmamasına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden, "Ankaragücülülerin dikkatine. İşte CHP'nin gerçek yüzü. AK Partili Yenimahalle Meclis üyelerinin önergesini Fethi Yaşar gündeme almadı. Mangalda kül bırakmayan CHP, iş başa düşünce işte böyle yan çiziyor. CHP'li Ankaragücülüler, partinizin gerçek yüzünü görün" paylaşımını yaptı.

Yenimahalle Belediye Meclisine verilen Ankaragücü'ne 2 milyon TL yardım yapılması önergesinin gündeme alınmadan ve oylama yapılmadan reddedilmesinin yasaya aykırı olduğunu belirten Gökçek, "Ayrıca meclis üyelerinin verdiği bir önergeyi Yenimahalle Belediye Meclisinde oylamadan reddetmek yasalara aykırıdır ve suçtur. İşte CHP'lilerin gerçek yüzleri bu tweetler. Sonra da kalkar Ankaragücü'nün sahibi gibi nutuk atarlar. Şimdi gerçek yüzü gördünüz mü?" şeklinde tepki gösterdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.