Başkent’te Bir Kişi İş Yerinde Silahlı Saldırıya Uğradı

Başkent’te Bir Kişi İş Yerinde Silahlı Saldırıya Uğradı

Başkent'te bir kişi, işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu iki bacağından yaralandı.

Başkent'te bir kişi, işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu iki bacağından yaralandı. Silahlı saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, saldırganların süpürge ile kovanları topladığı görüldü.

Olay, saat 11.30 sıralarında Çankaya ilçesine bağlı Naci Çakır Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işiyle uğraşan Lütfi P. (48), iş yerinin civarında uyuşturucu madde sattığı öne sürülen kişilerle dün tartıştı. Bu sabah dükkanını açan Lütfi P., dün tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Lütfi P.'yi iki bacağından yaralayan saldırganlar, iş yerindeki bin 500 TL'yi de alarak olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıyı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, saldırganlardan birinin Mert Y. olduğunu tespit etti. Saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı

Öte yandan saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, saldırganların olay yerine gelir gelmez ateş açmaya başladığı görüldü. Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan şüphelilerin, kısa süre sonra geri döndüğü ve olay yerine saçılan kovanları süpürge ile topladığı görüldü.

Başkent’te Bir Kişi İş Yerinde Silahlı Saldırıya Uğradı

Başkent’te Bir Kişi İş Yerinde Silahlı Saldırıya Uğradı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.