Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Yenimahalle’de

Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Yenimahalle’de

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ben bana oy verdi, vermedi kimseyi ayırt etmiyorum, kapımı çalıp benden destek isteyen herkese elimden geldiğince...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ben bana oy verdi, vermedi kimseyi ayırt etmiyorum, kapımı çalıp benden destek isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, Başkan Yardımcısı Sedat Ilıman ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yaşar'ın Çorumlular tarafından çok sevildiğini belirten Emir, "Derneklere vermiş olduğunuz destekten dolayı sizi ziyaret edip teşekkür etmek istedik. Sizlerle bir araya gelmek bizlere onurlandırıyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Başarınız sadece Ankara'da değil Türkiye'de alkış topluyor" ifadelerini kullandı.

"Ben kimseyi ayırt etmiyorum"

"Belediye başkanları sadece halka hizmet etmemeli aynı zamanda birlik ve beraberliği savunan tüm kurum ve kuruluşları desteklemeli" diyen Başkan Yaşar, "Hemşeri Dernekleri ve bu dernekleri bir çatı altında buluşturan federasyonlar temsil ettikleri bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatmakta önemli bir rol oynuyor. Ben bana oy verdi, vermedi kimseyi ayırt etmiyorum, kapımı çalıp benden destek isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Çünkü Belediye Başkanlığı siyaset makamı değildir, hizmet makamıdır. Bunun bilinciyle hareket ediyorum" diye konuştu.

"Demokrasiye sahip çıkmak herkesin ortak görevidir"

Ziyarette 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine ilişkin konuşan Yaşar, şunları kaydetti:

"Geçmişte yaşanan darbeler ister sağcı olsun ister solcu olsun toplumun her kesiminde acı izler bırakmıştır. Bu izlerin dahi silinemediği günümüzde böyle bir işe kalkışanlara karşı gün, ortak hareket etme günüdür. Demokrasiye sahip çıkmak herkesin ortak görevidir. Ülkemiz için tek yol demokrasidir. Tüm vatandaşlarımızı sağduyuyla demokratik, laik Türkiye Cumhuriyetimize sahip çıkmaya davet ediyorum."

Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Yenimahalle’de

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.