Dünya Judo İkincisi Özdemir’den Başkan Çetin’e Ziyaret

Dünya Judo İkincisi Özdemir’den Başkan Çetin’e Ziyaret

Amerika Fort Lauderdale'de düzenlenen 8. Veteran Dünya Judo Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan milli sporcu Ahmet Özdemir, Pursaklar Belediye...

Amerika Fort Lauderdale'de düzenlenen 8. Veteran Dünya Judo Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan milli sporcu Ahmet Özdemir, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti.

Amerika Fort Lauderdale'de gerçekleşen Veteranlar Dünya Judo Şampiyonası'nda 60-64 yaş kategorisinde mücadele eden milli sporcu Ahmet Özdemir, ikinci olup gümüş madalya kazandı. Türkiye'den beş sporcunun mücadele ettiği şampiyonada bir ikincilik, üç de yedincilik derecesi elde edildi. İleri yaşına rağmen spor yaparak Türkiye'nin gururu olan Ahmet Özdemir, kazandığı gümüş madalyasıyla birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti. Makamında milli sporcuyu ağırlayan Başkan Çetin, "Azmiyle, başarısıyla örnek olan Ahmet ağabeyimizi tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Başarılı sporcular kolay yetişmiyor. Hep birlikte destek olmalıyız" dedi.

İleri yaşına rağmen judo sporu yaptığını belirten Özdemir, duyarlılığından dolayı Başkan Çetin'e teşekkür edip, yetkililerin judo sporu yapanlara sahip çıkmasını istedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.