Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Özen kimdir, nereli, kaç yaşında?
"Türkiye'nin vaka sayısı 600 ila 900 bin… Bu kadar vakamız var bizim aslında" ifadelerinden sonra Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Özen kimdir, nereli, kaç yaşında? soruları internetten araştırılıyor. İşte detaylar...
Konuk olduğu TRT Haber ekranlarında koronavirüs salgını ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Özen, "Türkiye'nin vaka sayısı 600 ila 900 bin… Bu kadar vakamız var bizim aslında" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine vatandaşlar Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Özen kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularını araştırıyor. İşte detaylar...
Uzm. Dr. Meltem Özen Kimdir?
Uzm. Dr. Meltem Özen, Dahiliye - İç Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları alanlarında faaliyet göstermektedir. ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tıp fakültesi mezunudur.
İlgilendiği Hastalıklar:
Brusella (Mal Hastalığı, Malta Humması, Peynir Hastalığı)
Kemik İltihabı (Osteomyelit)
Enfeksiyöz Enterokolitler (Bağırsak İltihabı)
Boğmaca
Kabakulak
32 yıllık Tıp doktoru. Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı. İbn-i Sina Hastanesi ve Numune Hastanesi'nde çalıştıktan sonra istifa ederek tamamen özel çalışmaya başladı. 21 yıldır Ankara'da tamamen özel olarak Hekimlik yapmakta.
John of God Yolculuğu
32 yıllık Tıp doktoruyum. Enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanıyım. İbn-i Sina Hastanesi ve Numune Hastanesi'nde çalıştıktan sonra istifa ederek tamamen özel çalışmaya başladım. 21 yıldır Ankara'da tamamen özel olarak Hekimlik yapmaktayım.
Kliniğimde hastalarımızın genel check up kontrolleri tanı ve tedavilerini yürütmekteyiz. Hastalarımdan ve aynı zamanda Liseden arkadaşım olan Benin adlı bir hanımefendi Kolon kanseri metastazlı, artı böbrek kanseri ile teşhis edilip 2 ameliyat, kemoterapi, radyoterapi görmüş. Ameliyat sonrası kendisini ziyarete gittiğimde hastanede bana daha önce John of God’a gittiğini ve 2. Kez gitmek istediğini, oraya seyahat ederken yanında bir doktor olursa kendini daha güvende hissedeceğini söyledi. Hastane yatağında boynunu büküp, “bana eşlik eder misin?” dedi. O anda hemen evet dedim. Hatta eşimin bile haberi yok onu aradım ben Brezilya'ya gidiyorum dedim şaşırdı, inanamadı. Arkadaşım hemen seyahat acentasını aradı lütfen doktoruma da yanımda uçakta yer ayırın dedi.
Bir bavul ilaçları yüklenip arkadaşımla beraber Brezilya Yollarına Amazonların ortasına seyahate çıktık. Oraya Vardığımızda John of God ın Medyumlarından olan Rehberimiz bana “Buradan bir alacağınız var, buraya çağrıldınız” dedi. Bana; “Doktor hanım, siz bilim insanısınız tabii sorular sormak istiyorsunuz. Ama burada öyle karşılıklı sohbet edeceğiniz bir ortam yok dedi. Siz de arkadaşınız gibi sıraya gireceksiniz. Her gün binlerce kişi John Of God ‘ın önünde sıraya giriyor, her birine bir saniye süreyle bakıp tedavisini başlatıyor.”dedi. Tabii dedim ben de arkadaşımla sıraya girerim madem öyle. Ama dedi sıraya girdiğinizde de size sıra geldiğinde, yine öyle soru soracağınız bir ortam olmayacak bir saniyede önünden geçeceksiniz dedi. Mecburen tabii peki dedim.
Ertesi gün arkadaşımla beraber beyazlar giyinerek binlerce kişi ile birlikte sıraya girdik, hakikaten herkes birer saniye birer saniye önünden geçti, sıra bana gelince beni durdurdu elimi avuçlarının içine aldı gözümün içine bakarak sizi kullanmak istiyorum dedi sizin üzerinizden sizinle birlikte binlerce kişiye Şifa vereceğiz dedi, bana yol göstereceğini söyledi,kristal yatak almamı söyledi , her bir kristali Enerjisiyle yükledi. Batı tıbbının ve Ruhani şifayı birleştirme zamanı geldiğini ve benim de bu görevi üstlenmem gerektiğini söyledi.
Bir Tıp Doktoru olarak bazı şeylere inanmak zor gelse de; yaşadıklarım ve tanık olduklarımla bu yolda ilerlemem gerektiğini gördüm. O gün bugündür birçok şifaya aracılık ediyorum ve bundan çok büyük mutluluk duyuyorum. Hepimiz bir vesileyiz, Şifa Allah'tan.
Saygılarımla
Dr Meltem Özen
İşte Özen'in Konuk olduğu TRT Haber ekranlarında koronavirüs salgını ile ilgili söyledikleri; "Yani bizim şu anda test yaptığımız vakalar, vakaların yüzde 15 ile yüzde 20'si. O zaman biz 23 bin vakamız var diyorsak, tıbben de baktığımız zaman her bir teşhis vakaya karşın toplumda tespit etmediğin 10 vaka vardır. Bizim vaka sayımız 23 binse ortalamada o zaman bunu 10'la çarpacağız yani 230 bin vakamız var. Ama biz diyoruz ki şu ana kadar vakaların yüzde 20 ile 25'ini test ettik. Bilemediniz yüzde 30'u olsun. O zaman biz 230 bin vaka sayısı en az 3 ya da 4'le çarpacağız. Türkiye'nin vaka sayısı 600 ila 900 bin… Bu kadar vakamız var bizim aslında..."
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.