Gazi Üniversitesi Spor Kulübü Yeniden Faaliyete Girdi

Gazi Üniversitesi Spor Kulübü Yeniden Faaliyete Girdi

Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, Gazi Spor Merkezi'nde düzenlenen bir törenle yeniden faaliyete girdi.

Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, Gazi Spor Merkezi'nde düzenlenen bir törenle yeniden faaliyete girdi.

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, kulübün yeniden aktif hale getirilmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek kendilerine destek veren Rektör Prof. Dr. İbrahim Uslan'a teşekkürlerini iletti ve kulübümüzü yeniden açarak geçmişteki başarılarımızı tekrar etmek istiyoruz. Bundan sonra kulübümüz yeniden ve tam kapasite ile aktif olarak faaliyetlerine devam edecek" diye konuştu.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. H. Ahmet Pekel, Rektör Uslan'a teşekkür ederek, yeniden spor kulüplerine kavuştuklarını ve spor yapmak isteyen öğrencilerin önünün açılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Halk Oyunları Topluluğu mini bir gösteri sergilerken son olarak da Gazi Üniversitesi Hentbol Kadın Takımı yabancılar karmasıyla bir gösteri maçı yaptı.

Açılış töreninde Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Latif Aydos, Yrd. Doç. Dr. Ulviye Bilgin ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Eftal Turan da katıldı.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.