Kılıçdaroğlu, Kızılay’da ‘Evet’ Ve ‘Hayır’cıları Selamladı

Kılıçdaroğlu, Kızılay’da ‘Evet’ Ve ‘Hayır’cıları Selamladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda "evet" ve "hayır" otobüslerinin bulunduğu bölgede kalabalığa...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda "evet" ve "hayır" otobüslerinin bulunduğu bölgede kalabalığa seslendi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliği için yarın gerçekleştirilecek halk oylaması öncesinde Ankara turuna çıktı. 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda "evet" ve "hayır" otobüslerinin bulunduğu yerdeki vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Korsan bir gösteri yapıyorsunuz hepinizi Silivri'ye göndereceğim. Hepiniz çok seviyorum. Hepinize güveniyorum. Bu ülkenin insanına güveniyorum. Bu ülkenin insanı bilgi insandır. Bu topraklarda binlerce yüzbinlerce bilge insan çıktı. Yarın hep birlikte gideceğiz ve demokrasimize sahip çıkacağız. Yaşlısı genci kadını ve erkeği kim olursa olsun hep birlikte yola çıkmak ve demokrasiye sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir. Yarın sandığa gidiyoruz değil mi? Oyumuzu kullanıyoruz değil mi?" şeklinde konuştu.

Vatandaşlara "Oyumuzun rengi ne? Oyunuz ne olacaktı" diye soran Kılıçdaroğlu, kalabalıktan yükselen "hayır" ifadesi üzerine, "Dünyanın en güzel korosu" karşılığını verdi.

'Evet" otobüsündeki vatandaşları selamladı

Evet otobüsünün bulunduğu yerdeki vatandaşları da selamlayan Kılıçdaroğlu, "Evet tercihinde bulunan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Demokrasinin gereğini yapıyorsunuz. Bizler de sizlere saygı duyuyoruz. Sağ olun var olun" dedi.

Kılıçdaroğlu, Kızılay’da ‘Evet’ Ve ‘Hayır’cıları Selamladı

Kılıçdaroğlu, Kızılay’da ‘Evet’ Ve ‘Hayır’cıları Selamladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.