Mamaklı Emlakçılar, Yatırımlardan Memnun

Mamaklı Emlakçılar, Yatırımlardan Memnun

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gecekonduyu temizleyen kentsel dönüşüm, kentsel yenileme projelerimiz ve dev yatırımlarımız sayesinde herkes kazançlı...

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Gecekonduyu temizleyen kentsel dönüşüm, kentsel yenileme projelerimiz ve dev yatırımlarımız sayesinde herkes kazançlı çıkıyor" dedi.

Mamaklı Emlakçılar Derneği, yeni yönetim kurulunu belirlemesinin ardından ilk ziyaretini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e yaptı. Dernek Başkanı Suat Kızılırmak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette emlakçılar Mamak'ta yaşanan büyük değişimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Dernek Başkanı Kızılırmak, "Başkanım bir Mamaklı olarak yaşanan büyük değişimin en yakın takipçisi olduğumuzu söylemek isterim. Başkentin başka ilçelerinde de emlak ofislerim bulunuyor. Ancak siz göreve geldikten sonra sadece ben Mamak'ta 5 tane ofis açtım. Bölgede yaşanan büyük değişim ve dönüşümün en büyük takipçisi işimiz gereği biz olduk. Büyük yatırımlar sonrasında başka ilçelerde hizmet veren emlakçıların ilçemize gelmeye başladığına da tanığız" ifadelerine yer verdi.

Yatırımlardan herkes kazançlı çıkıyor

Mamak'ta başlattıkları yatırım ve dönüşüm hamlesinin meyvelerini toplamaya başladıklarını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Projelerimizle artık Mamak tam bir cazibe merkezine dönüşüyor. Gecekonduyu temizleyen kentsel dönüşüm, kentsel yenileme projelerimiz ve dev yatırımlarımız sayesinde herkes kazançlı çıkıyor" şeklinde konuştu.

Mamaklı Emlakçılar, Yatırımlardan Memnun

Mamaklı Emlakçılar, Yatırımlardan Memnun

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.