Pursaklarlı Kadınlar Yaptıkları Giysileri Sergiledi

Pursaklarlı Kadınlar Yaptıkları Giysileri Sergiledi

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri, bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek yaptıkları giysileri mini bir defilede sergiledi.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri, bir yıl boyunca el emeği göz nuru dökerek yaptıkları giysileri mini bir defilede sergiledi. Çocuklar ve yetişkinler için dikilen kıyafetler izleyenlerden tam not aldı.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi ile Halk Eğitim Merkezi hocaları Meral Dinçer ve Ayşe Dalak'ın kurslarına katılan kadınlar, bir yıl boyunca birbirinden güzel giysiler dikti. Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Hüma Sultan Hanım Evinde açılan giyim kursunda kadınlar hünerlerini sergiledi. Büyük bir emek ile tasarlanan giysiler usta ellerde şekil alıp görücüye çıktı. Dikilen kıyafetler Hüma Sultan Hanım Evinde mini bir defile ile sergilendi.

Hem büyükler hem de çocuklar için üretilen giysilerin defilesi büyük ilgi gördü. Kadınların hayranlıkla izlediği defilede minikler ve yetişkinler için sergilenen birbirinden güzel giysiler kadınlardan tam not aldı. Belediyenin sunmuş olduğu imkanlardan yararlanan kadınlar el becerilerini geliştirmeye ve yeni meslekler edinmeye devam ediyor.

Pursaklarlı Kadınlar Yaptıkları Giysileri Sergiledi

Pursaklarlı Kadınlar Yaptıkları Giysileri Sergiledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.