Serinlemek İsteyen Mamaklılar Çareyi Yüzme Havuzunda Buldu

Serinlemek İsteyen Mamaklılar Çareyi Yüzme Havuzunda Buldu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Yüzme Havuzu hem sporu hem de eğlenceyi bir araya getiriyorTemizliği, hijyeni ve profesyonel hizmeti bir arada bulunduran...

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Yüzme Havuzu hem sporu hem de eğlenceyi bir araya getiriyorTemizliği, hijyeni ve profesyonel hizmeti bir arada bulunduran havuz Mamaklıların hizmetinde" dedi.

Yaz sıcaklarından kurtulmak isteyen Mamaklılar çareyi havuzda buluyor. Türközü Mahallesi'nde hizmet veren Mamak Yüzme Havuzu'nda yaz yoğunluğu yaşanıyor. Mamak Yüzme Havuzu'ndan Mayıs ayından itibaren 15 bin kişi faydalandı. Özellikle yaz aylarında talebin daha da arttığı havuz amatör ve profesyonel yüzücülere de hizmet veriyor.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak Yüzme Havuzu hem sporu hem de eğlenceyi bir araya getiriyor. Ayrıca bunaltıcı yaz sıcaklarında serinlemek isteyen vatandaşlarımız içinde güzel bir alternatif. Temizliği, hijyeni ve profesyonel hizmeti bir arada bulunduran havuz Mamaklıların hizmetinde" diye konuştu.

Sabah 09.00'da hizmete başlayan tesis akşam 21.00'e kadar açık. Hijyenin ön planda tutulduğu tesisten Çevre Sağlık İl Müdürlüğü'ne düzenli olarak su numunesi verilerek su hijyeni sağlanıyor. Profesyonel hocalar eşliğinde isteyen vatandaşlara yüzme eğitimi de veriliyor.

Serinlemek İsteyen Mamaklılar Çareyi Yüzme Havuzunda Buldu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.