Altınova Belediyespor’un Afyonkarahisar kampı başladı

Yalova'yı hem Türkiye Kupası'nda, hem de Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Altınova Belediyespor, Afyonkarahisar'da kampa girdi.

Yalova'yı hem Türkiye Kupası'nda, hem de Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Altınova Belediyespor, Afyonkarahisar'da kampa girdi.

21 Ağustosta sona erecek kampta sarı yeşilliler Budan Thermal-Spa Hotel'de konaklarken, 3 hazırlık maçı yapacak. Afyonkarahisar'daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra Yalova ekibi tesislerine dönecek ve Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Bozüyük Vitraspor maçına odaklanacak.

Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, "Afyonkarahisar'da iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. 3 hazırlık maçı yaparak kendimizi görme fırsatımız olacak. Çok yeni ve güçlü bir ekibiz. Takımımızın ahengini bu kampta göreceğiz. Hedefimiz BAL'da şampiyonluk. Güçlü yönetim ve güçlü takımla bunu başaracağız" dedi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı