Başbakan Yıldırım, Kktc Cumhurbaşkanı Akıncı

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa'da KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa'da KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 43.yıldönümü nedeniyle geldiği Lefkoşa'da temaslarda bulunuyor. Yıldırım, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı'nda gerçekleştirilen görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da eşlik etti. Görüşmede Kıbrıs konusunun yanı sıra küresel ve bölgesel konular ele alındı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

2025 yılında Fitre yurt dışında ne kadar? Hollanda, Almanya vatandaşları için 2025 yılı fitre kaç Euro?
43.500 Kişiyi Geri Çevirdi
Gazze’de Ateşkes Anlaşması Sağlandı
Los Angeles’taki Yangınlarda Can Kaybı 24’e Yükseldi
Almanya’da X’ten Ayrılma Akımı Başlıyor