Başkan Ataç Çetin ailesinin mutluluğunu paylaştı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Hoş Geldin Bebek" ziyaretleri kapsamında dünyaya gelen bebeklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, "Hoş Geldin Bebek" ziyaretleri kapsamında dünyaya gelen bebeklerin ve ailelerinin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Ataç son olarak Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Niyazi Çetin ve eşi Serpil Çetin'in bebekleri Elifsu Çetin'i evlerinde ziyaret etti. Burada Elifsu'yu kucağına alan ve ailesi ile sohbet eden Başkan Ataç, çiçeği burnunda anneyi de tebrik etti. Çetin ailesi de dünyaya gelen bebeklerinin mutluluğunu kendileri ile paylaştığı için Başkan Ataç'a teşekkürlerini iletti.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kent İ̇çi Trafik Alarm Veriyor
Prof. Dr. Oğuz Bayraktar Kimdir?
Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir?
Barış Pehlivan’ın Ardından Gazeteci Serhan Asker De Gözaltına Alındı!
Veteriner Hekime Sopa Ve Ateşli Silahla Saldırı