Başkan Doğan, okulları desteklemeye devam ediyor

İzmit Belediyesi'nin eğitime katkıları devam ediyor. Son olarak İzmit Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik Ortaokulu'na bir küğtüphane yapıldı.

İzmit Belediyesi'nin eğitime katkıları devam ediyor. Son olarak İzmit Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik Ortaokulu'na bir küğtüphane yapıldı.

Asli görevleri arasında olmamasına rağmen okullara hizmeti görev kabul eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ulusal Egemenlik Ortaokulu'na da bir kütüphane kazandırdı. Tepeköy Mahallesinde bulunan Ulusal Egemenlik Ortaokulu'ndaki kütüphanenin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Öğrencilerin sevinç çığlıkları eşliğindeki açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, okul müdürü İsmail Küçükkaymakçı, Okul Aile Birliği Başkanı İrem Veral, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Doğan, "Yerel yönetimler olarak okullara destek olmak asli görevimiz olmamasına rağmen, eğitime yapılan yatırımın ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak gördüğümüz için her zaman bu işleri severek ve isteyerek yapmaktayız. Göreve ilk geldiğimiz günden itibaren her zaman öğretmenlerimizin, çocuklarımızın ve eğitim camiamızın yanındayız. Okullara çok amaçlı salonlar, öğretmenler odası, kütüphaneler, veli bekleme yerleri, Atatürk köşeleri, çevre düzenlemeleri gibi bir çok alanda hizmetler yapmaktayız. Türkiye'de ilk kez okul hizmet masasını kuran belediyeyiz. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek. Annem babam okuyor, öğretmen okursa herkes okur kampanyaları, sokak kütüphaneleri ve kahvemiz evimiz projelerimizle herkesi kitap okumaya teşvik ediyoruz. Tek amacımız, ülkeler yarışında, Türk milletinin, bir anlamda İslam aleminin koruyucu ve hamisi olarak Türkiye'yi daha güçlü hale getirmektir. Bu hedefe ulaşmada bizim de bir damla olsun katkımız olursa bundan büyük gurur ve onur duyarız. Geleceğimizi okuyan nesiller kurtaracak. Çocuklarımızın daha çok kitap okuyarak daha bilgili, daha donanımlı, daha bilinçli bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla bizde elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız için, içerisine girildiğinde daha istekli ve daha keyifli okuyabilecekleri güzellikte ve istenilen bilgilere daha kolay ulaşabilecek içerikte kütüphaneler oluşturmaya çalışıyoruz. Kütüphaneleri, içeriye girildiğinde ses çıkarmadan oturup zaman geçirilen yerler olmaktan çıkarıp, fiziki koşullarda okuma ve araştırma hazzının daha yoğun yaşanabileceği, sosyalleşilen, çay,kahve içilerek kitap okunabilen ev sıcaklığında yerler haline getirme arzusu içerisindeyiz "şeklinde konuştu.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Meb, Öğretmene Karşı Şiddet Davalarına Müdahil Olacak
Açıköğretim Fakültesi Final Sınavları İ̇çin Geri Sayım Başladı! 
Türkiye’de 20 Milyon Öğrenci İçin Yaz Tatili Başlıyor
KPSS Ön Lisans Başvuruları Başladı
Yüz Yüze Eğitim Ertelendi !