Başkent Polisi Zehir Tacirlerinin Kökünü Kazıyor

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleşen 54 ayrı olayda 116 şahıs hakkında işlem yapıldığını,...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleşen 54 ayrı olayda 116 şahıs hakkında işlem yapıldığını, bu kişilerden 24'ünün tutuklandığını; olaylarda çok sayıda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 24 bin 230 TL paranın ele geçirildiğini açıkladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, 27 Şubat 2017 - 06 Mart 2017 tarihleri arasında Çankaya ve Pursaklar ilçesi ile diğer bölgelerde; uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanmak suçları kapsamında 54 ayrı olayda; uyuşturucu satıcısı konumunda 47, uyuşturucu kullanıcısı konumunda 62, diğer suçlardan 7 şahsa işlem yapıldığını açıkladı.

"116 şahıs hakkında işlem yapıldı, bunlardan 24'ü tutuklandı"

Olaylarla ilgili yakalanan şahıslardan 57'sinin Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünden salıverildiği, 7 kişinin Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, 24 şahsın tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi. 15 şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 3 kişinin mahkemeden serbest kaldığı, 8 şahsın savcılıktan serbest kaldığı, 2 kişinin ise işlemlerine devam edildiği belirtildi.

"Çok miktarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 24 bin 230 TL para ele geçirildi"

Bu olaylarda; 3 bin 984 gram esrar, 2 bin 6 gram skunk maddesi, 8 bin 304 gram eroin, 288 gram kokain, 336 adet ecstasy hap, 11 adet Hint keneviri kökü, 75 gram sentetik kannabinoid, 4 adet tabanca, 4 adet şarjör, 190 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 24 bin 230 TL para ele geçirildi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri

İstanbul Havalimanı’nda Uyuşturucu Operasyonu
Edirne’de 227 Kilogram Uyuşturucu Yakalandı