Bayramda Nata Vega’ya Ziyaretçi Rekoru

Ankara'da Outletin adresi Nata Vega Outlet'te bayram öncesi başlayan kampanya ve indirimler bayram sonrasında da vatandaşların yüzünü güldürmeye devam...

Ankara'da Outletin adresi Nata Vega Outlet'te bayram öncesi başlayan kampanya ve indirimler bayram sonrasında da vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kıyafetten kozmetiğe, ayakkabıdan çantaya,hediyelik eşyadan kırtasiye ürünlerine kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu alışveriş merkezinde devam eden yüzde 70'e varan indirimler ve bir alana bir bedava kampanyaları vatandaşlara kaliteyi ucuza almanın fırsatını sağlıyor.

Çocuklar sınırsız eğlendiler

Türkiye'nin en büyük Alışveriş Vadisi olma özelliğini taşıyan Nata Vega Outlet'te çocuklar sınırsız eğlendiler. 5 bin metrekare kapalı alanda kurulu, Ankara'nın ilk ve tek kapalı lunaparkı olma özelliğini taşıyan Fun Land eğlence merkezi sadece çocukların değil, anne babaların da büyük ilgisini çekiyor. İçerisinde yer alan dev Roller Coaster, 5D Sinema, Korku Tüneli, Yarış Arabaları ve asansör ile eğlence ve adrenalin tutkunlarından tam not alıyor.

Türkiye'nin en büyük su altı dünyası görenleri büyüledi

Alışveriş merkezi içerisinde yer alan 5 milyon litre su kapasitesi ile 12 bin su altı canlısına ev sahipliği yapan 98 metre uzunluğu ile Avrupa'nın 3. Uzun Tünel Akvaryumu olan Aqua Vega, köpekbalıkları ile vatozların dansını, palyaço balıklarının gülümseten renklerini, koi balığı besleme seanslarını, nadir bulunur Napolyon balığını, piranhaları ve daha yüzlerce çeşit canlı türünü yakından görme fırsatını ziyaretçilerine sunuyor.

Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Tahir Çelik, "Nata Vega Outlet AVM olarak 365 gün boyunca kaliteyi daha uygun fiyatlarla ziyaretçilerimize sunuyoruz. Yanı sıra çocuklar içinde sınırsız eğlence olanaklarımız var. İnsanlar buraya geldiklerinde hoşça vakit geçirebilirler. Bu anlamda mağazalar ve müşterilerimizden aldığımız olumlu tepkiler de bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.