Beşiktaş, Dinamo Kiev Maçı

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan siyah-beyazlıların antrenmanı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Dünkü Galatasaray derbisinde forma giyen futbolcular antrenmanı rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. haftasında Dinamo Kiev oynayacağın maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan siyah-beyazlıların antrenmanı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Dünkü Galatasaray derbisinde forma giyen futbolcular antrenmanı rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması yaptı. Dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşen antrenman, dar alanda yapılan kontrol pas çalışması ve yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 19.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı