Buski Çalışanları Takımına Sahip Çıktı

Bursaspor ürünlerinin sergilendiği Bursaspor TIR'ı BUSKİ'ye geldi. BUSKİ çalışanları TIR'dan alışveriş yaparak takımlarına destek çıktı.

Bursaspor ürünlerinin sergilendiği Bursaspor TIR'ı BUSKİ'ye geldi. BUSKİ çalışanları TIR'dan alışveriş yaparak takımlarına destek çıktı.

Çetinavcı yazılı 16 sırt numaralı forma ile Bursaspor kravatını BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'ya takdim eden BURSASTORE Müdürü İlyas Yavıç, ürünlerin tanıtımı ve BUSKİ çalışanları ile buluşturulmasında bulunduğu destek için Çetinavcı'ya teşekkür etti. Şehirlerin marka kimliklerinin oluşmasından futbolun rolü olduğunu belirten İsmail Hakkı Çetinavcı, Bursa için de Bursaspor'un büyük bir önemi bulunduğunu vurguladı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı