Çankaya’da Kurban Bayramı Hazırlıkları Başladı

Çankaya Belediyesi, 5 Ağustos'a kadar Mühye'deki kurban satış alanı için başvuru yapanların çadır yerlerini 8 Ağustos'ta noter huzurunda yapılacak kura...

Çankaya Belediyesi, 5 Ağustos'a kadar Mühye'deki kurban satış alanı için başvuru yapanların çadır yerlerini 8 Ağustos'ta noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirleyecek.

Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. 5 Ağustos'a kadar Çankaya Belediyesi'nin Mühye'deki kurban satış alanı için başvurularını yapanların çadır yerleri, 8 Ağustos'ta noter huzurunda yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Belediye satış alanları için bu yıl yeni bir uygulamada bulunacak. Mühye'de bulunan kurban satış alanı için başvurularını yapan vatandaşlara eşit hizmet vermek amacıyla noter huzurunda kura çekimi uygulamasına karar veren Çankaya Belediyesi, kurban satış alanını da vatandaşların ihtiyaçlarına göre düzenleyecek.

Kurban satış yeri başvuruları, 5 Ağustos'ta sona erecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi ise 8 Ağustos'ta Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. Kura sonucunda belirlenen satış alanlarına yerleşmeye hak kazanan kurban satıcıları, 8-10 Ağustos tarihleri arasında yer ücretlerini yatıracaklar. Talep ettiği halde alanda ayrılan yer için gerekli işlemleri gerçekleştirmeyenlerden kalan boş yerlere yerleşim ise 10 Ağustos'ta yapılacak.

Çankaya Belediyesi'nin Mühye'de bulunan kurban satış alanlarının kurulumu 19 Ağustos'ta gerçekleşecek. Belediye bu yıl da kurban satış alanını, satıcıların ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda düzenleyecek. Zabıta, veteriner, sosyal yardım, temizlik, Fen İşleri Müdürlüklerinden oluşturulacak ekiplerle hizmet verecek Belediye, sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmek için koordinasyonu da sağladı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.