Çankaya’da Yaz Spor Okullarına Yoğun İlgi

Çankaya Belediyesinin, 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği yaz spor okulu kayıtları yoğun ilgiyle başladı.

Çankaya Belediyesinin, 7-14 yaş arası çocuklar için düzenlediği yaz spor okulu kayıtları yoğun ilgiyle başladı.

28 Haziran'da başlayacak derslere kayıt olan çocuklar, diledikleri alanda spor yapacak olmaktan çok mutlu.

Çankaya Belediyesinin, yaz tatilini Ankara'da geçirecek çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla düzenlediği yaz spor okulu kayıtları başladı. Çankaya Belediyesi Hizmet Binası'nda alınan kayıtlara velileriyle birlikte gelen çocuklar, futbol, basketbol, voleybol, tenis, aikido, satranç ve yüzme branşlarından dilediklerine kayıt oldu. Seçtikleri branşlara göre, Çankaya Belediyesinin hediye ettiği spor malzemelerini de alan çocuklar, yaz tatillerinde spor yapacakları için çok mutlu.

Kayıt olan öğrencilerden 10 yaşındaki Zehra Akkaya, yüzmeyi geçen sene katıldığı yaz spor okulunda öğrendiğini belirterek, bu yıl tekrar gidebileceği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Branşlarında uzman antrenörler tarafından ücretsiz olarak verilecek dersler için kayıtlar 22 Haziran'a kadar sürecek. Sağlık raporu, nüfus cüzdanı ve bir adet fotoğrafın yeterli olduğu kayıtlar, Çankaya Belediyesi Ziya Gökalp Caddesi No: 11 Kızılay adresinde yapılıyor. Öğrencilerin, Çankaya Belediyesi araçlarıyla ücretsiz olarak taşınacağı dersler, 28 Haziran-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.