Çarpışma 6. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Çarpışma 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 6.Bölümünde neler olacak? Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çarpışma, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çarpışma 6. Bölüm yeni fragman izle

Çarpışma 6. Bölüm İzle

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Kerem’in cezaevinde Cemre’ye üvey annesiyle ilgili yaptığı itiraf Cemre’yi şok etmiştir. Ancak Cemre, Kerem’e karşı Belma’yı savunur ve Kerem’i yalancılıkla suçlar. Ancak Kerem’in sözlerinden sonra hayatının bir yalan üzerine kurulu olabilme ihtimalini aklından çıkaramaz.

Kadir ile Veli’nin görüşmesi sonrası Kadir geçmişiyle yüzleşmeye mecbur kalacağını hisseder. Kadir, Zeynep’e Veli ile ilgili geçmişinden bahseder. Kadir ise Veli’nin elinden hem kızı almak için hem de Veli’yi bitirmek için Haydar müdürle konuşur ve Selim Gür’ün Veli’nin avukatı olduğunu öğrenir. Veli, Selim’i Kadir’e karşı uyarır. Çok geçmeden Selim’in ofisine gelen Kadir, Selim’i tehdit eder.

Belma, Yakup’la karşılaşmasından sonra başına gelebileceklerinden korkmaktadır ve Demir’e, videodan bahsetmiştir. Cemre’nin de, Demir’e Belma’nın videosundan bahsetmesi üzerine Demir, Kerem’in konuşma ihtimalinden korkmaktadır. Selim ise kızının Zeynep’i savunacak olmasından dolayı Cemre’yle kavga eder. Cemre’nin, Veli’yle olan bağlantısını öğrenmesinden korkmaktadır. Kadir’in ofisine gelip kendisini tehdit etmesinden dolayı da köşeye sıkıştığının farkındadır.

Kerem cezaevinde dayak yemiş bir genci korumasına alır ve ilk günden düşman edinmeye başlar. Cemre’nin kendisine inanmaması yüzünden gözünü karartmıştır. Annesiyle görüşmesinin ardından ise koğuşta kavga eder ve yaralanır.

Veli, Zeynep’i arar ve kendisine gelmesini ister. Kızı için bir şey yapamıyor olmak Zeynep’i sinirlendirmektedir. Veli’den telefon alan Zeynep evden kaçar ve Veli’nin eline düşer.

Kadir, Veli’nin adamının izini bulur ve peşine düşer. Veli’nin kurduğu tuzaktan habersiz olan Kadir, adamı yakalamak üzereyken Veli kendi adamını öldürür.

Cemre hayatıyla ilgili aldığı kararları sorgulamaya başlamıştır. Kerem’in anlattıklarıyla kafası karışan Cemre tekrar Kerem’in ziyaretine gider ve O’na inandığını ve dışarı çıkaracağını söyler.

Bu bölümde ayrıca Kadir ile Veli’nin geçmişine tanık olduk. Veli ile Kadir’in beraber çıktıkları ilk operasyonda birbirlerinin hayatını kurtardıklarını öğrendik. İlerleyen bölümlerde ise muhtemelen ikilinin ortak geçmişi daha çok karşımıza çıkacaktır.

Yeni bölümde muhtemelen Zeynep’in kızıyla ilgili mücadelesine tanık olacağız. Bu bölümde ayrıca Kadir ile Veli’nin geçmişine tanık olduk. Veli ile Kadir’in beraber çıktıkları ilk operasyonda birbirlerinin hayatını kurtardıklarını öğrendik. İlerleyen bölümlerde ise muhtemelen ikilinin ortak geçmişi daha çok karşımıza çıkacaktır.

Zeynep’in Kadir’e geçmişte hatalar yaptığını itiraf ettiği, Kadir’in de Zeynep’e şimdiye dek söyleyemediklerini söylediği yeni tanıtımda Zeynep’in, Veli’nin kızı ile ilgili yaptığı teklife karşılık bir fikrinin olduğu anlaşılıyor.

Cemre’nin videoyu kendisine getirmesi şartıyla Kerem’in cezaevinden çıkmasının önünü açtığının görüldüğü tanıtımda Demir ise Belma’ya videoya Kerem’den önce ulaşacağını taahhüt ediyor.

Yakup’un Cemre’nin başına silah dayadığı, Veli’nin telefonda Zeynep’e ‘Bu  iş ikinci bir hatayı kaldırmaz’ dediği,  Zeynep’in Galip’e tarafını seçmesini söylediği anlar ise, yeni bölümün büyük sürprizlere gebe olduğuna ve şaşırtıcı gelişmelerin yaşanacağına  işaret ediyor.

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan, 6. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çarpışma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Çarpışma dizisi yeni bölümleriyle perşembe Show Tv’de...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri

House of the Dragon 2. Sezon 3. Bölüm Fragmanı
90’ların Efsane Filmi “Ghost” Yeniden Çekiliyor
Cem Yılmaz, GORA'nın Devam Filmini Duyurdu!
"Vaktı Mekatıl" Nedir? Kızıl Goncalar Dizisinde Geçen Terimin Anlamı
"Vaktı Muaraza" Nedir? Kızıl Goncalar Dizisinde Geçen Terimin Anlamı