’Evet’ Kararını Göklere Yazacaklar

THK Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, "16 Nisan'da referandum olacak, herkes gibi bizim de bir görüşümüz var, "evet" ve "hayır" fikirlerine saygılı...

THK Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Çelik, "16 Nisan'da referandum olacak, herkes gibi bizim de bir görüşümüz var, "evet" ve "hayır" fikirlerine saygılı olmakla birlikte biz "evet" yönünde destek vermek istedik" dedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Havacılık Kulübü 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumda verecekleri kararı, kendilerine uygun bir yöntem olduğunu düşünerek paraşüte yazdırdı. Referandumda "evet" diyeceklerini ve bu kampanyaya destek amaçlı miting alanlarında paraşütle uçuş yapmak istediklerini belirten Havacılık Kulübü Başkanı Çelik, bu konuda gerekli iznin verilmesi talebini İHA muhabiri aracılığıyla dile getirdi.

Demokratik bir süreçten geçildiğini ifade ederek bu süreçteki görüş için kampanyaya destek olmak istediklerini belirten Mustafa Çelik, "16 Nisan'da referandum olacak, herkes gibi bizim de bir görüşümüz var, milli ve yerli olan "evet" ve "hayır" fikirlerine saygılı olmakla birlikte biz "evet" yönünde destek vermek istedik. 2013 yılında "Milli İradeye Saygı Mitingleri'nde "yedirtmeyiz" yazarak Cumhurbaşkanımızın üzerinde uçuş yapmıştık. Bu sefer de "evet" yazarak uçmak istedik ama son günlerdeki durumlardan dolayı uçuş izinleri sıkıntılı, eğer izin çıkarsa büyük bir miting alanının üzerinde uçuş yapmayı da düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri

Kestane nasıl pişirilir? Kestane pişirmenin püf noktaları nedir?
Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman 2021? En güzel Dünya Kız Çocukları Günü mesajları