Fıba Kadınlar Avrupa Ligi

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 2. hafta maçında Fransız takımı BLMA ile karşılaştı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 2. hafta maçında Fransız takımı BLMA ile karşılaştı. Rakibini 69-63'lük skorla mağlup eden sarı-lacivertliler, bu sonuçla 2'de 2 yaptı.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda karşılıklı sayılarla başlayan ilk periyot 18-20 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci çeyrekte hücumda toparlanan Fenerbahçe öne geçti ve soyunma odasına 32-31 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte farkı açan Fenerbahçe, son periyoda 59-45 önde girdi ve mücadeleyi 69-63 kazandı.

Sarı-lacivertli takımda Shekinna Stricklen 16 sayı-2 ribaund- 4 asist ve Sandrine Gruda 23 sayı- 8 ribaund- 4 asist- 2 top çalma ile mücadele etti.

Fenerbahçe, 3. hafta maçında 10 Kasım Perşembe günü Macar ekibi Uni Györ'e konuk olacak.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı