Fitre Ve Zekatlar “İhtiyaç Sahiplerine” Ulaştı

Hayat Eli Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde toplanan fitre ve zekatları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hayat Eli Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde toplanan fitre ve zekatları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yardıma muhtaç insanlar, bayrama sevinçle girdi.

Hayat Eli Sadaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı öncesinde yoğun bir çalışmayla yetim, yoksul, mağdur ve mazlum insanların dertlerine bir nebze de olsa derman oldu. Dernek, zekat ve fitre çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerinin Ramazan Bayramına büyük bir neşeyle girmesine vesile oldu.

Dernek yetkilileri, yardımseverler tarafından verilen fitre ve zekatların doğru yere ulaşması için büyük bir titizlikle çalışıyor. Yardım talebinde bulunanların haneleri dernek görevlilerince kapı kapı ziyaret edilerek gerçek ihtiyaç sahipleri tespit ediliyor. Dernek görevlilerince yapılan tespitler sonucunda yardıma muhtaç insanların, ihtiyaç durumlarına göre giyimden gıdaya, ev eşyasından kira yardımına tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Söz konusu yardımlarda öncelik evlerinde çalışacak ve evini geçindirecek kimsesi olmayan yetimler, öksüzler ve dul kadınlara veriliyor.

Zekat ve fitrelerini alanlar, tüm hayırseverlere kendilerine bu neşeyi yaşattıkları ve her fırsatta sahip çıktıkları için minnettar olduklarını dile getirdiler. İhtiyaç sahipleri, "Sizler bizlere sahip çıkıyorsunuz, Yüce Allah da iki cihanda sizlere sahip çıksın" ifadeleriyle hayır dualarda bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.