Gölbaşılı Kadınlar, Azerin’le Coştu

Gölbaşı Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği özel programda, Gölbaşılılar, Azerin'in söylediği şarkılarla keyifli dakikalar...

Gölbaşı Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği özel programda, Gölbaşılılar, Azerin'in söylediği şarkılarla keyifli dakikalar yaşarken, Dursun Ali Erzincalı ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile duygu dolu anlar yaşadı.

Azerin, sahneden vatandaşların yanına inerek,beğeni toplayan şarkıları Gölbaşılılarla birlikte seslendirdi. Azerin'in ardından sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı kendine özgü üslubuyla okuduğu şiirlerle Gölbaşılı vatandaşlara seslendi. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yapan Ömer Halisdemir'in şehit olması sonrasında Halisdemir'e atfen "30 Kuş" adlı şiiri seslendiren Erzincanlı, dinleyenlere duygu dolu bir akşam yaşattı. Programda son olarak sahneye çıkan Hatipoğlu ise İslam dininde kadının önemine değinerek vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Dursun Ali Erzincanlı ve Hatipoğlu'na, eşi Hatice Duruay da Azerin'e, teşekkür ederek, "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır" düşüncesiyle kahve fincan takımı ve çiçek hediye etti.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.