Güç Koleji’nin ’Okulistik’ Sınav Başarısı

Çankaya'da eğitim veren Güç Koleji'nin ilkokul öğrencisi Aytuna Özdemir, Türkiye geneli yapılan "Okulistik" sınavında birinci oldu.

Çankaya'da eğitim veren Güç Koleji'nin ilkokul öğrencisi Aytuna Özdemir, Türkiye geneli yapılan "Okulistik" sınavında birinci oldu.

Türkiye genelinde 6 bin 526 kişi, il genelinde 183 kişi arasında birinci olan Özdemir, okulunu en iyi şekilde temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Türkiye birincisi olan öğrencinin öğretmeni Handan Öncel de, Güç Koleji olarak başarı odaklı eğitim verdiklerini belirterek, sistemli çalışma ve sorumluluk sahibi olmanın, derece getirdiğini ifade etti.

Güç Koleji İlköğretim Müdürü Yılmaz İnan da, öğrencilerin çeşitli branşlarda girdikleri sınavda gösterdikleri başarılarla gurur duyduklarını vurgulayarak, hedeflerinin eğitim ve öğretimde zirvede kalmak olduğunu bildirdi.

Okulistiğin internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformu olduğunu anlatan İnan, şunları kaydetti:

"Okulistik'te Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur. Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye'deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir. Elde edilen başarıların devamını diliyoruz."

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri

Türkiye’de 20 Milyon Öğrenci İçin Yaz Tatili Başlıyor
KPSS Ön Lisans Başvuruları Başladı
Yüz Yüze Eğitim Ertelendi !
Eskişehir Şehit Mehmet Şengül Fen Lisesi’nden Türkiye Birinciliği
Öğrenciye Özel Online Eğitim