İl idare şube başkanları toplantısı yapıldı

Karabük İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Karabük Valisi Kemal Çeber başkanlığında yapıldı.

Karabük İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Karabük Valisi Kemal Çeber başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile Kaymakam adayları katıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları ile kamu personelinin verimine ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda; Yöneticilerin "ulaşılabilir ve görünür" olması gerektiğinin altını çizen ve vatandaşı dinlemenin önemine vurgu yapan Vali Çeber, engelli, yaşlı ve muhtaç ailelerle daha yakından ilgilenilmesini istedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı toplantının gündem maddeleri arasında 2017 yılının kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi, dikkat edilecek hususlar ve personel konuları ile vatandaş odaklı hizmet konuları yer aldı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kent İ̇çi Trafik Alarm Veriyor
Prof. Dr. Oğuz Bayraktar Kimdir?
Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir?
Barış Pehlivan’ın Ardından Gazeteci Serhan Asker De Gözaltına Alındı!
Veteriner Hekime Sopa Ve Ateşli Silahla Saldırı