Kaymakamdan Derbiyi Kaybeden Galatasaraylı Futbolculara İlginç Benzetme

Adıyaman Besni ilçesi Kaymakamı Çağlayan Kaya, sosyal medya hesabından Galatasaraylı futbolculara para yüklü merkep benzetmesi yaptı.

Adıyaman Besni ilçesi Kaymakamı Çağlayan Kaya, sosyal medya hesabından Galatasaraylı futbolculara para yüklü merkep benzetmesi yaptı.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Kaymakam Çağlayan Kaya'nın paylaşımı birçok farklı yorumun yapılmasına neden oldu. Kaymakam Çağlayan Kaya'nın "Ruhsuzlar" başlığıyla yayınladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"İnsanlarımızın bir ekmek parası kazanma derdine düştüğü şu dönemde siz milyonları alın, sahada para yüklü merkep gibi dolaşın, sonra Galatasaray'da oynuyoruz diye artistlik yapın. O formayı giymek her adama nasip olmaz. Bugün o formayı boğaz tokluğuna giyecek binler var. Ben bile şu halimle birçoğunuzdan daha iyi oynarım. Paf takımı bile sizden daha onurlu oynardı. Yeniliyorsanız da onurlu yenilseydiniz. Ruh ve mücadele parayla satın alınmaz. Bu bir sevdadır. Cesur yürekler 2000'li yıllar ve 2012 yılıydı. Bakın da cesur yürekler görün cesur yürekler"

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı