Keçiören Baharın Gelmesiyle Çiçeklendi

Keçiören, baharın gelmesiyle birlikte adeta çiçeklendi. Keçiören Belediyesinin yaptığı çiçek dikim çalışmaları sonrası birbirinden güzel çiçeklerin...

Keçiören, baharın gelmesiyle birlikte adeta çiçeklendi. Keçiören Belediyesinin yaptığı çiçek dikim çalışmaları sonrası birbirinden güzel çiçeklerin açtığı parklar, tablo gibi görüntüsüyle görenleri hayran bırakıyor.

300 bin lale, nergis, sümbül soğanının açması Keçiören'e bambaşka bir görünüm kazandırırken, çiçeklerin farklı peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle dizayn edildiği parklara gelenler bu enfes görüntünün de tadını çıkarıyorlar. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "300 bin lale, nergis, sümbül dikerken, 300 bin de menekşe diktik. Havaların ısınmasıyla birlikte diktiğimiz çiçekler mis kokularını etrafa yayarken, vatandaşımıza da seyir zevki yaşatıyorlar. Baharın coşkusunu adeta parklara taşıdık" dedi.

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını 6,34 metrekareye çıkardıklarını belirten Başkan Ak, "Daha yeşil, daha güzel, görsel açıdan daha doyurucu muhteşem bir Keçiören için çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşımız baharın gelmesiyle sıcak havanın tadını parklarda çıkarıyorlar, bizler de onların Keçiören'e baktıkça içlerinin açılmasını ve mutlu olmalarını istiyoruz. Keçiören dört mevsim güzel ama baharda ayrı bir güzel" diye konuştu.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.