Kuşadalı Bisikletçiler Doğa İçin Pedal Çevirdi

Kuşadası Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında "Doğa İçin Pedal Çevir" sloganıyla bir bisiklet turu düzenlendi.

Kuşadası Belediyesi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında "Doğa İçin Pedal Çevir" sloganıyla bir bisiklet turu düzenlendi. Turun sonunda yapılan çekilişle dört kişiye bisiklet hediye edildi.

Kuşadası İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'ndan başlayan bisiklet turu, Kervansaray önünden şehir merkezine uzanan bir güzergah boyunca devam ederek İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'ında son buldu. Turun ardından yapılan çekilişle 4 kişiye bisiklet hediye edildi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.