Kuzey Ege’ sezona Funda Arar ile "güle güle" dedi

Ege'nin başladığı yer Çanakkale'in Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesinde düzenlenen kültür ve sanat festivali Funda Arar konseri ile son buldu.

Ege'nin başladığı yer Çanakkale'in Ayvacık ilçesi Küçükkuyu Beldesinde düzenlenen kültür ve sanat festivali Funda Arar konseri ile son buldu. Funda Arar Kuzey Ege'nin yaz sezonuna şarkılarıyla "güle güle" dedi.

Kuzey Ege'de Sezonun son konserini yapan Funda Arar muhteşem sahne performansı ve şarkılarıyla izleyenleri adeta coşturdu. Kendi şarkılarının yanı sıra sevilen şarkıları da seslendiren Arar dans performansıyla da dikkatleri çekti. Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, iyi bir sezon geçirdiklerini ve misafirlerini memnun bir şekilde uğurladıklarını ifade etti. Yaklaşık 7 bin kişinin izlediği halk konseri Funda Arar ve Küçükkuyu Belediye Başkanın sahnede birlikte 10. Yıl Marşı düeti ile son buldu.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kent İ̇çi Trafik Alarm Veriyor
Prof. Dr. Oğuz Bayraktar Kimdir?
Hiperaktivite Bozukluğu (dehb) Nedir?
Barış Pehlivan’ın Ardından Gazeteci Serhan Asker De Gözaltına Alındı!
Veteriner Hekime Sopa Ve Ateşli Silahla Saldırı