Mhp’den Çevik Kuvvete Ziyaret

MHP Ankara İl Başkanlığı heyeti, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulundu.

MHP Ankara İl Başkanlığı heyeti, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne destek ve moral ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili konuşan İl Başkanı Fatih Çetinkaya "Türk polisi şerefimizdir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığından bir heyet, İstanbul'da Çevik Kuvvet polislerine karşı gerçekleştirilen bombalı terör eylemi sonrası Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne başsağlığı ve destek ziyaretinde bulundu. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, şerefli Türk polisinin ve güvenlik güçlerinin her daim yanlarında olduklarını söyledi. Çetinkaya, "Türk polisi şerefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak sonuna kadar değil ölene kadar yanlarındayız" şeklinde konuştu.

"Polisimizin yanındayız"

MHP Ankara İl Teşkilatı'nın ziyaretinde katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da, hain ellerin Türk devletini bölmeye güçlerinin asla yetmeyeceğini ifade ederek "Türk polisinin ve güvenlik güçlerimiz ile her zaman omuz omuza tek yürek olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yapılan ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Mesut Çelik, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara İl Yöneticileri, Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz ve MHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çelik de katıldı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.