‘Nezaket Elçileri’ Tasarruf Eğitimine Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri tasarruf eğitimleri kapsamında kumbara yapmayı ve para biriktirmeyi öğreniyor.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri tasarruf eğitimleri kapsamında kumbara yapmayı ve para biriktirmeyi öğreniyor.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okulları geleceğin "hanımefendilerini" ve "beyefendilerini" yetiştirmeye devam ediyor. Aldıkları adab-ı muaşeret eğitimleriyle geleceğe emin adımlarla yürüyen minikler, el becerileriyle de dikkat çekiyor.

Öğretmen ve ailelerin desteği ile birçok başarıya imza atan öğrenciler, tasarruf eğitimleri kapsamında kumbara yapıp para biriktirmeyi uygulamalı olarak öğrendi. Ekip halinde çalışan minikler, yaptıkları kumbaralara yanlarında getirdikleri paraları atarak tasarruflu olmanın önemini öğrendi. 20 gün süre ile para biriktirecek olan minikler, ödül olarak kitap kazanacak. Nezaket Okullarında günlük yaşama dair önemli bilgiler öğrenen çocuklar, adab-ı muaşeret eğitimleri ile milli ve manevi değerleri küçük yaşta öğrenmenin avantajını yaşıyor.

Pursaklar Belediyesinin sunduğu eğitimlerden faydalanan yüzlerce çocuk, her geçen gün daha donanımlı hale geliyor. Türkiye'de örnek gösterilen projeye veliler de destek veriyor.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.