Nezaket Okulu’ndaki Minik Aşçılar İş Başında

Pursaklar Belediyesi bünyesinde eğitim veren Nezaket Okulu'nda kolları sıvayıp pasta yapan öğrenciler büyüklere taş çıkarttı.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde eğitim veren Nezaket Okulu'nda kolları sıvayıp pasta yapan öğrenciler büyüklere taş çıkarttı.

Geleceğin hanımefendilerini ve beyefendilerini yetiştiren Pursaklar Belediyesi, hayata geçirdiği Türkiye'nin ilk ve tek projesi olan Nezaket Okulu'nda birbirinden önemli eğitimlere ev sahipliği yapıyor. Bu okullarda eğlenerek öğrenen 3 ile 5 yaş arasındaki çocuklar milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişiyor. Sanatsal ve kültürel etkinliklerde ise doyasıya eğlenen çocuklar, mutfakta da hünerlerini sergiliyor. Eğitimler kapsamında Nezaket Okulu'ndaki grup etkinliğinde arkadaşlarıyla dayanışma ve yardımlaşma örneği gösteren minik aşçılar bu kez kolları sıvayıp pasta yaptı. Arkadaş dayanışması ve minik parmaklarıyla hünerlerini sergileyen "Nezaket Elçileri" yaptıkları pastayı öğretmenlerine ve arkadaşlarına da ikram etti. Eğitimleri eğlenceli hale getiren öğretmenler, velilerden de büyük takdir görüyor.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.