Okula dönüş hediyesi Nata Vega’dan

Okulların açılmasıyla birlikte minikleri okul heyecanı sararken bu dönem aynı zamanda veliler için de tatlı bir telaş anlamına geliyor.

Okulların açılmasıyla birlikte minikleri okul heyecanı sararken bu dönem aynı zamanda veliler için de tatlı bir telaş anlamına geliyor. Nata Vega AVM bu günlerde "Okula Dönüş" kampanyasıyla yüzleri güldürüyor.

Veliler Nata Vega Alışveriş Merkezi'nin kazandıran fırsatı sayesinde hesaplı ve kalteli alışverişin keyfini çıkarırken, içinde bulunan go-kart, buz pisti, oyun alanları ve sineması ile çocuklar da eğlenceli vakit geçiriyor. Alışverişi kazançlı hale getirmek ilkesinden ödün vermeyen AVM, okula dönüş kampanyası ile tüm Ankaralılara harcarken kazanma fırsatı sunuyor.

Ziyaretçilerine özel okula dönüş kampanyası başlatan alışveriş merkezi, okulların açıldığı ve kırtasiye alışverişinin yoğun olduğu bu dönemde gerçekleştirdiği "Yeni Sınıfın İlk Hediyesi" kampanyası ile hem öğrencilerin hem ailelerinin yüzünü güldürüyor. 18-22 Eylül tarihleri arasında tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde ziyaretçiler, 16 çeşit, 63 parça olan kırtasiye setinden 1 adet hediye alma hakkına sahip oluyor.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Online Alışverişlerde Yeni Dönem: Kart Numarası Kalkıyor
FED Faiz Oranını Sabit Tuttu
Trafik Sigortasında Prim Artışı
Makdis Pırlanta 14’üncü Yılında Perakende Ağını Genişletecek
Johnson Health Tech Türkiye’de 3 Markasıyla Büyüyecek