Pursaklar’da Sanatçılar Halkla Buluşuyor

Pursaklar Belediyesi'nin Şehit Salim Akgül Parkı'nda devam eden geleneksel Ramazan etkinliklerinde sanatçılar halkla buluşuyor.

Pursaklar Belediyesi'nin Şehit Salim Akgül Parkı'nda devam eden geleneksel Ramazan etkinliklerinde sanatçılar halkla buluşuyor.

Ramazan ayı Pursaklar'da dolu dolu geçiyor. "Gündüz Sünnet" ve "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" ziyaretleriyle hemşehrilerini evlerinde ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, akşam da iftar programlarında ilçe sakinleriyle buluşup gazileri, şehit ailelerini, öğrencileri, yoksulları, engelleri, hastaları sofrasında ağırlıyor.

Gece ise renkli anların oluştuğu etkinlik alanında sanatçılar halka buluşarak Ramazan birlik beraberlik içinde geçiyor. Sahne gösterileri, semazenler, Hacivat-Karagöz oyunları, illüzyon gösterileri deve safarileri, çocuk oyunları ile yoğun ilgi gören Ramazan etkinliklerinde şu ana kadar Hidayet Can, Hanifi Sezer, Ayhan Aşan, Hasan Dursun ve Mustafa Özcan da sahne aldı. Pursaklar halkını sanatçılarla buluşturmaya devam eden Pursaklar Belediyesi önümüzdeki günlerde ilahi ve söz sanatçıları Nurullah Güneşdoğdu, Ayşen Birgör ve Yusuf Güney'i ağırlayacak.

7'den 70'e herkesin büyük ilgi gösterdiği "Geleneksel Pursaklar Belediyesi Ramazan Etkinlikleri" şehir merkezinde devam edecek.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.