Pursaklar’dan Halepli Çocuklar İçin Yardım Kampanyası

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değildir. Orada bir şehir, bir medeniyet yok oluyor"...

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değildir. Orada bir şehir, bir medeniyet yok oluyor" dedi.

Suriye'de yaşanan dramlara sessiz kalmayan Pursaklar Belediyesi "Halep Üşüyor" sloganı ile yardım kampanyası başlatarak Halepli çocukların gözyaşlarını silecek.

Pursaklar Belediyesi Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. Düzenlenen yardım kampanyası ile un, konserve, helva, patates, battaniye, kışlık giysi, ilaç gibi ihtiyaç malzemeleri toplanarak Halep'e gönderilecek.

"Halep Üşüyor" kampanyası ile yaraları sarmayı, Halepli çocukların gözyaşını silmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Çetin, "Halep'in bizim için ayrı bir önemi vardır. Burada yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün değildir. Orada bir şehir, bir medeniyet yok oluyor. Maalesef dünya Suriye'deki katliamlara karşı sessiz ve Esed zalimine karşı tepkisiz kalarak vicdanlarda mahkûm olmuştur. Türkiye ve Türk milleti her zaman ensar bilinci ile kendisine sığınan ve nerede bir mazlum varsa ona sahip çıkarak yardım severliğini göstermiştir. Bizler de Pursaklar Belediyesi ve ilçe halkı olarak kardeşlerimizin yarasını sarmak üzere kampanyamızı başlattık. Daha önce de 17 TIR'lık ihtiyaç malzemelerini Suriyeli kardeşlerimize ulaştırmıştık. İnşallah bu yardımlar bir nebze de olsa yaraları sarıp, Halepli çocukların gözyaşlarını siler. Kampanyamıza hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kampanyaya destek vermek isteyenler Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı ve 527 55 40-41 No'lu telefonlardan irtibat kurabilir.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.