Şenol Güneş Ve Tolga Zengin, Vefa Müdürü Unutmadı

Beşiktaş'tan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun stattaki koltuğuna Teknik Direktör Şenol Güneş ve Kaptan Tolga Zengin çelenk bıraktı.

Beşiktaş'tan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun stattaki koltuğuna Teknik Direktör Şenol Güneş ve Kaptan Tolga Zengin çelenk bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Beşiktaş, Kayserispor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Şenol Güneş ve Tolga Zengin 10 Aralık günü Vodafone Arena'nın hemen dışında gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen polis Vefa Karakurdu'yu unutmadı.

Beşiktaş'tan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu'nun her maçta oturduğu koltuğuna Teknik Direktör Şenol Güneş ve kaptan Tolga Zengin çelenk bıraktı. İki futbol adamının bu hareketi tribünlerden alkış aldı.

Öte yandan karşılaşma öncesi sahaya inen Kayserisporlu futbolcular ve Beşiktaşlı futbolcular el ele taraftarı selamladı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı