Sosyal Belediyelerin ‘Soba’ Kardeşliği

Çankaya Belediyesi Sosyal Medya ekibi, CHP'li belediyelerin oluşturduğu "Sosyal Belediyeler Ağı" (SOBA) Çalıştayı'na katıldı.

Çankaya Belediyesi Sosyal Medya ekibi, CHP'li belediyelerin oluşturduğu "Sosyal Belediyeler Ağı" (SOBA) Çalıştayı'na katıldı. Belediyelerin karşılıklı bilgi paylaşımında bulunduğu çalıştayda, sosyal medya fenomenleri de deneyimlerini aktardı.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyeler Balıkesir Edremit Belediyesi'nin düzenlediği Sosyal Belediyeler Ağı Çalıştayı'nda buluştu. 32 belediyenin katıldığı çalıştayda kurumsal sosyal medya hesaplarının yönetimi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Sosyal medya paylaşımlarında Çankaya Belediyesi Sosyal Medya ekibi de belediyenin sosyal medya sayfalarını tanıtarak, deneyimlerini paylaştı. Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla her alanda örnek çalışmalara imza atan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in vatandaşlarla hızlı iletişim kurmak ve taleplere hızla karşılık vermek amacıyla sosyal medyayı aktif kullanmasından söz edilen sunum, katılımcı belediyeler tarafından beğeni aldı.

Sosyal medyayı kullanmayan CHP'li belediyeleri de dijital alanda aktif hale getirmek amacıyla ilk kez düzenlenen çalıştayda, sosyal medya fenomenleri ve uzman marka danışmanları da sunum yaptı. Kriz yönetimi, markalaşma, logo, sosyal medyanın kurumsal kimliği, tanıtım çalışmaları gibi konuların ele alındığı çalıştay, diğer belediyelerce de düzenlenmeye devam edecek. Belediyeler arası işbirliğinin arttırılması, deneyimlerin paylaşılması ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan SOBA çalıştayının ikincisi, ocak ayında Seyhan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.