Sultanhisar’da İntihar

Aydın'ın Sultanhisar İçesine bağlı Atça Beldesi'nde yaşayan Hasan Harun Uruk, sabah saatlerinde sırları ile birlikte intihar etti.

Aydın'ın Sultanhisar İçesine bağlı Atça Beldesi'nde yaşayan Hasan Harun Uruk, sabah saatlerinde sırları ile birlikte intihar etti. Sabah işten geldiği öğrenilen Uruk'ün sır dolu ölümü ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Atça Mahallesi'nde çiftçilik yapan sabah saatlerinde tarlasına gidip geldikten sonra dinlenmek için evine geçti. Bir süre sonra odasında bulunmayan babalarını aramaya çıkan yakınları Hasan Harun Uruk'u evin bodrum katında tavana asılı vaziyette buldu. Uruk'un cesedi otopsi için Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.