TESK Genel Başkanı Palandöken: "30 Ağustos’ta yazılan destan milli birlik ve beraberliğin ispatıdır"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos'ta yazılan destanın milli birlik ve beraberliğin ispatı...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 30 Ağustos'ta yazılan destanın milli birlik ve beraberliğin ispatı olduğunu kaydetti.

TESK Başkanı Palandöken, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "Devletimizin, askerimizin ve milletimizin "birlik ve beraberliği" tarihimizden günümüze kadar defalarca kanıtlanmıştır. Birlik ve beraberlik duygusunu hep gururla taşıyan bir milletin evlatları, başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde destansı bir başarıya imza atmışlardır. 30 Ağustos 1922'de "Başkomutanlık Meydan Muharebesi" efsanevi başarıyla sonuçlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Türk milletinin 30 Ağustos 1922'de olduğu gibi bugün de tüm düşman ve hainlere karşı birlik ve beraberliğini sürdürdüğünü, ülkesini müdafaa ederken tereddüde düşmediğini vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:

"Ülkesini, demokrasiyi ve özgürlüğünü korumayı canı pahasına görev edinmiş halkımız, askerimiz, polisimiz ve devletimiz dün ve bugünlerde olduğu gibi, yarında aynı sorumluluk bilinciyle davranacaktır. Şanlı milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlar, bu büyük zaferin 95. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna o günden, bugüne kadar canını feda eden tüm aziz şehitlerimize ve vatanımızı korurken gazi olan tüm askerlerimize saygı ve minnetlerimi sunarım."

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Genel Haberleri

Kestane nasıl pişirilir? Kestane pişirmenin püf noktaları nedir?
Dünya Kız Çocukları Günü ne zaman 2021? En güzel Dünya Kız Çocukları Günü mesajları