Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Atasoy, Fildişi Sahili’nde

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Fildişi Sahili Cumhuriyetine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Fildişi Sahili Cumhuriyetine ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye ile Fildişi Sahili Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Tarım ve Kalkınma Bakanı Mamadou Sangafowa Coulibaly ile görüştü. Tarım Bakanlığında yapılan görüşmede Bakanlık bürokratları ve Türkiye Cumhuriyeti Abidjan Büyükelçiliği diplomaları hazır bulundu.

Fildişi Sahili Cumhuriyeti Tarım ve Kalkınma Bakanı Mamadou Sangafowa Coulibaly yapmış olduğu konuşmasında "Öncelikle ülkemize yapmış olduğunuz ziyaret için çok teşekkür ederim. Tarımsal Kalkınma politikalarında Türkiyeyi örnek alıyoruz ve sizlerle tarımsal faaliyetlerde her türlü işbirliği yapmaya hazırız" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Abidjan Büyükelçiliği organizasyonu ile düzenlenen ziyaret kapsamında Fildişi Sahili Cumhuriyetinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Atasoy ise, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Türkiye Cumhuriyeti ile Fildişi Sahili Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ithalat ihracat ilişkilerimiz in güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır" ifadelerini kaydetti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Fildişi Sahili Cumhuriyeti temaslarına devam ediyor.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.