Yeni Malatyaspor’da Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

TFF 1. Lig'in 17. haftasını Sivasspor beraberliğiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları başladı.

TFF 1. Lig'in 17. haftasını Sivasspor beraberliğiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları başladı.

Cumartesi günü kendi sahasında ligde zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu takımını ağırlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Nurettin Soykan'da Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde yapılan çalışmaya Sivasspor maçında sakatlanan Dialiba ve Murat Akça katılmadı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada Dilaliba'nın en az 2 hafta, Murat Akça'nın ise milli takım arasına kadar takımdan ayrı kalacağı ifade edildi.

Antrenman öncesi takımı saha ortasında toplayan Teknik Direktör İrfan Buz, oyuncularını Sivas maçındaki oyunlarından dolayı kutlayarak, "İşte benim takımım bu. Bu mücadele bizi şampiyon yapacak. Sahada ne kadar çok istediğinizi maça gelen, televizyondan seyreden herkes gördü. Bundan sonra da aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da Sivasspor müsabakasında 4'üncü sarı kartını gören Eren Tozlu cezalı duruma düştü.

Takım idmanda, ısınma hareketlerinin ardından geniş sahada dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rakipleri Belli Oldu
Barcelona ile Görüşmelere Başladı
İstanbul'a Geldi!
Anderson Talisca’nın Fenerbahçe’ye Transferinde Son Aşamaya Gelindi
Galatasaray Hatayspor Maçı