Yenimahalle Bu Yaz Da Çiçek Bahçesi Gibi Olacak

Yenimahalle Belediyesi, her yıl olduğu gibi havaların ısınmasıyla parklarda ve yeşil alanlarda yaz hazırlıklarına hız verdi.

Yenimahalle Belediyesi, her yıl olduğu gibi havaların ısınmasıyla parklarda ve yeşil alanlarda yaz hazırlıklarına hız verdi. İlçenin dört bir köşesinde hummalı bir çalışma başlatan ekipler, bu yaz da Yenimahalle'yi çiçek bahçesine çevirecek. Toprakla buluşacak 330 bin çiçek, ilçeyi rengarenk bir görüntüye boyayacak.

Yenimahalle her mevsim güzel

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle'yi daha da güzelleştirmek için düğmeye bastı. Parklarda sulama, gübreleme ve çim biçme faaliyetleri yürüten ekipler, Mayıs ayının gelmesiyle birlikte. yaz çiçeklerinin dikimine de başladı. Her mevsim diktiği çiçeklerle ilçeye renk katan belediye ekipleri, bu yaz 330 bin mevsimlik çiçeği toprakla buluşturacak.Top kadife, yıldız, petunya, begonya, sardunya gibi 12 ayrı türdeki rengarenk çiçekler, parklar ve yeşil alanlardaki yerini almaya başladı.

Parklara estetik dokunuşlar

Öte yandan Yenimahalle halkına nefes aldıran parklarda da yaz mevsimi hazırlıkları sürüyor. Parkların daha da yeşile bürünmesi için gübreleme, sulama yapan ekipler, bir taraftan da çimleri biçerek parklara estetik bir görüntü kazandırıyor.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.