Zabıtadan Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak, ilçe zabıta müdürleri...

ANKARA (İHA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak, ilçe zabıta müdürleri ile birlikte, Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Burak Bildirici ile bir araya gelen Karabudak, ziyaretlerinin kabulünden dolayı teşekkür etti. Karabudak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için çalışmalarınızdaki gayretiniz ve azminize biz de özel kolluk kuvveti zabıta teşkilatı olarak yardım etmeye çalışıyoruz. Bundan onur ve gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Abdurrahman Karabudak, "Yapılan terör saldırıları nedeniyle özellikle İstanbul'da hunharca yapılan bir terör saldırısından dolayı başsağlığı diliyoruz. Sizin nezdinizde bütün teşkilata başsağlığı diliyoruz" ifadesini kullandı.

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bildirici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları kaydetti:

"Terörle yoğun bir mücadele dönemindeyiz. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesinin, ilçe belediyelerimizin zabıta teşkilatları veya belediyenin diğer birimleriyle sıkı bir işbirliği içerisindeyiz.15 Temmuz darbe girişimi sürecinde de belediyelerimiz her türlü desteği verdiler, yani ne istediysek hepsini karşıladılar. Sizlerin nezdinizde bütün belediyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bütün teşkilatımız güçbirliği içerisinde; jandarma, polis, asker elbirliği ile inşallah terörün üstesinden geleceğiz."

Ziyarette Abdurrahman Karabudak günün anısına Kuran-ı Kerim, zabıta armasının anlamını içeren bir tablo ile Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" adlı eserini Nedim Burak Bildirici'ye armağan etti.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.