Son Ohrili Göçmenler

Tarihi Ohri şehriyle bütünleşen, bu muhteşem göl ve orada yaşamış olup, yurdumuza göçen göçmenlerimizin gerçek yaşamlarını, gene onların anlatımlarıyla zamanın ötesine geçerek yaşayalım mı? Ne dersiniz?

Ohri Şehri ve onu süsleyen Krater Gölü, hakkında size biraz bilgilendirmek istiyorum. Bu belgeselimde sizler sıcak çaylarınızı yudumlarken, Türk göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Ohri şehrinin güzel görüntüleri eşliğinde tarihsel ve sosyal bir gezinti yapalım mı ne dersiniz Bu belgeselimde sizler sıcak çaylarınızı yudumlarken, Türk göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Ohri şehrinin güzel görüntüleri eşliğinde tarihsel ve sosyal bir gezinti yapalım mı Ne dersiniz?

Hani derler ya, Tarih Tekerrürden ibarettir. İfadesinin gerçekleri vurgulayan ve belgeselime adını verdiğim SON OHRİ’Lİ GÖÇMENLER i çok yakından tanıyan şanslı biriyim. Onların vefalı dostluklarına şahit oldum. Onlara bir görev borcumun olduğunu düşünerek, bu belgeseli yaklaşık bir yıllık araştırmalarım sonucunda ancak hazırlayabildim.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar